Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2021, 22:23

Humanitarna akcija Jedinstvene Srbije u Miroševcu

LESKOVAC

Na inicijativu GrO Jedinstvene Srbije Leskovac pokrenuta je humanitarna akcija pomoći socijalno ugroženoj porodici Divne Memošević iz sela Miroševac. Članovi i simpatizeri stranke su prikupili pomoć u hrani , lekovima, higijenske i hemijske potrepštine a oni vični građevinskim poslovima renovirali i zaštitili od vlage deo kuće ove tročlane porodice, dodatno opterećene bolešću deteta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Porodica Memošević korisnik je socijalne pomoći, ali su u fazi obnavljanja zahteva, u tromesečnom prekidu, tako da im ova pomoć dobrodođe da premoste oskudicu do nastavka primanja socijale, kažu u GrO Jedinstvene Srbije Leskovac.

U ovoj stranci još ističu da će uvek pomoći ugroženim porodicama u skladu sa mogućnostima, držeći se jedinstvene devize da „Naše malo nekome puno znači“ .

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.