Humanitarna akcija Gimnazijalaca ” Obojimo svet”

Izvor: JUGpress.com, 14.Maj.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija Gimnazijalaca ” Obojimo svet”

LESKOVAC

Trka sa bojama – OBOJIMO SVET! je humanitarna akcija koju je danas u gradskom parku organizovao Učenički parlament leskovačke Gimnazije radi prikupljanja novca za Stefana Đorđevića kome je potrebna transplatacija srca.

Vanja Pešić, predsednica Učeničkog parlamenta, kaže da je prvenstveni cilj ove akcije da se prikupe neophodna novčana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sredstva, ali i da se pokaže da ljudi trebaju da se zbliže, da budu humaniji.

“Hoćemo da probudimo čoveka u čoveku, da organizujemo nešto za mlade što će da pokaže da mladi mogu da donesu neku promenu koja će da bude od koristi. Mislim da su humanitarne akcije najbolji primer za to. Ovom prilikom bih pozivala sve one koji žele da pomognu da to svakako i učine.”

Učesnici su kupovali bedževe koji su im omogućavali učešće u trci i dobijanje boje.

Ovo je druga konkretna akcija prikupljanja pomoći za Stefana Đorđevića. Članovi Učeničkog parlamenta leskovačke Gimnazije ranije su sproveli nizraznih akcija, kao što je sađenje drveća u školskom parku Povodom Dana planete, organizovanje igara za decu povodom dana deteta, poseta i saradnja sa vršačkom Gimnazijom gde je tema bila parlamentarizam…

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Gimnazijalci trčali s bojama za Stefanovo srce

Izvor: juGmedia, 14.Maj.2016

LESKOVAC – Leskovački gimnazijalci su humanom maštovitom akcijom „Obojimo svet, trka sa bojama“ prikupljali danas novac za transplataciju srca Stefana Đorđevića (26) iz Bošnjaca...Oni su tokom akcije u gradskom parku organizovali trke i bacali prirodne boje na prolaznike, pozivajući ih na...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.