Hrvatski Kameo taksi od 1. avgusta u Srbiji

Izvor: Press, 10.Jul.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski Kameo taksi od 1. avgusta u Srbiji

Najveća hrvatska taksi kompanija, Kameo (Cammeo) grupa od 1. avgusta će pružati usluge i na srpskom tržištu i to stanovnicima Leskovca i Beograda, javio je portal Seebiz..
Foto:Tanjug
ZAGREB - Najveća hrvatska taksi kompanija, Kameo (Cammeo) grupa od 1. avgusta će pružati usluge i na srpskom tržištu i to stanovnicima Leskovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Beograda, javio je portal Seebiz..
Kameo i zvanično pokreće svoje poslovanje na podrucju Srbije nakon  iscrpne analize srpskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, navedeno je u tekstru.
Kameo grupa je u Srbiji već prisutna kroz Taksi Navigator, inovativni softverski sistem  namenjen komunikaciji izmedu servisa i klijenata, kao i optimizicaji poslovanja taksi kompanije. Njega u Srbiji već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pancevu, a trenutno je u toku implementacija sistema u još šest gradova u Srbiji, piše Seebiz.
Direktor Kamea Vladimir Minovski je izjavio da je kompaniji  izuzetno važna i sistemska edukacija franšiznih partnera. 
"Zbog toga smo i odlučili da uđemo na tako veliko i zahtevno tržište kao što je srpsko. Uvideli smo priliku i odlučili da pokrenemo svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tržišnim okolnostima u Srbiji  i zakonskim regulativama. Verujem da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da ostvarimo željene poslovne rezultate i stvoriti preduslove za dalje širenje u regiopnu", rekao je Minovski.
Kameo od ove jeseni pokreće i poslovanje u Sloveniji.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kameo taksi stiže u Leskovac

Izvor: OkRadio.rs, 10.Jul.2015

Najveća hrvatska taksi kompanija, Kameo grupa od 1. avgusta će pružati usluge i na srpskom tržištu i to stanovnicima Leskovca i Beograda, javio je portal Seebiz.   Kameo i zvanično pokreće svoje poslovanje na podrucju Srbije nakon  iscrpne analize srpskog tržišta i probnog rada svog franšiznog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.