Heorin skrivao u pregradnom zidu

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Heorin skrivao u pregradnom zidu

LESKOVAC – Policija je uhapsila i predala Višem javnom tužiocu  M.S. (33) iz Leskovca jer je kod njega pronašla 35 grama heroina.

U saopštenju policije navodi se da se M.S. tereti da je  neovlašćeno držao radi  prodaje krajnim uživaocima 35 grama heroina.

Policija je na  osnovu naredbe sudije za predhnodni postupak Višeg  suda  u Leskovcu, izvršila  pretres stana u kojem boravi M.S. i tom  prilikom u kuhinji u pregradnom zidu pronašla i oduzela >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vagicu za precizno merenje i 11 „pvc“ kesa sa opojnom drogom.

Oduzeta droga je veštačena u Nacionalnom kriminalističkom centru u Nišu, gde je potvrđeno da se radi o heroinu.

Viši javni tužilac je M.S. odredio meru zadržavanja.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Držao heroin u kuhinji

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2013

M.S. (33) iz Leskovca uhapšen je zbog nelegalnog posedovanja i preprodaje 35 grama heroina. Policija je u stanu u kojem boravi M.S. i pregradnom zidu u kuhinji pronašla vagicu za precizno merenje i 11  kesa sa heroinom, piše Jugmedia.   Viši javni tužilac je M.S. odredio meru zadržavanja.  

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.