Hangar Aero kluba u Leskovcu stalno na meti lopova

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hangar Aero kluba u Leskovcu stalno na meti lopova

Skoro svake nedelje lopovi obijaju i pokušavaju da opljačkaju hangare leskovačkog Aero kluba, tvrde iz uprave, a poslednji takav slučaj desio se prošlog vikenda.

U Aero klubu Leskovac kažu da je ovo peto obijanje hangara samo do početka ove godine.

Na sreću nisu odneli ništa. Ali naprave nam štetu. Razbiju lim na hangaru i kada vide da nema ničega što mogu fizički da ponesu, odustanu. Inače >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u hangaru ima i aviona i tehnike u vrednosti od 100.000 evra“, tvrdi predsednik Aero kluba „Saša Mitrović“, Predrag Janković.

Janković tvrdi da bezuspešno apeluje kod gradskih vlasti za pomoć.

Barem da nam uvedu struju, da osvetlimo prostor oko hangara. Možda bi tada odustali od obijanja. Ali nikoga više ne zanima Aero klub u Leskovcu“, tvrdi.

Poslednja velika pljačka u Aero klubu desila se pre godinu dana kada su ukradeni delovi od motora. Tada je lopov uhvaćen i osuđen na šest meseci kućnog pritvora sa nošenjem nanogice.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.