HOROR KOD LESKOVCA: Otišao na večeru kod prijatelja, pa IZBO ženu nasmrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 11:46

HOROR KOD LESKOVCA: Otišao na večeru kod prijatelja, pa IZBO ženu nasmrt

Događaj je telefonom najpre policiji prijavio osumnjičeni

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadržavanje muškarcu (46) iz Jasenova,na Babičkoj gori, kod Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo iz čl 113. Krivičnog Zakona, tako što je te večeri, oko 21 časa, u kući prijatelja u Jasenovu, kod koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio na večeri sa svojom vanbračnom suprugom (56) istoj, iz za sada nepoznatog razloga, nožem dužine sečiva od 17 cm, zadao više uboda i naneo joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

, a potom i njegov prijatelj, koji je izjavio da se u trenutku napada nalazio u kupatilu.

Obavljen je uvidjaj od strane dežurnog zamenika VJT u Leskovcu, naložena je obdukcija, a od osumnjičenog je uzeta krv radi analize prisustva alkohola i opijata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.