HAOS U PEČENJEVCIMA! Čovek povileneo, pa gurnuo zid od blokova na dvojicu policajaca - HITNO hospitalizovani

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 12:51

HAOS U PEČENJEVCIMA! Čovek povileneo, pa gurnuo zid od blokova na dvojicu policajaca - HITNO hospitalizovani

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadržavanje čovek (1982) iz Pečenjevaca kod Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Naime, on je sinoć oko 22.30 časa u dvorištu svoje kuće u Pečenjevcu gurnuo zid od blokova na dvojicu policijskih službenika PU u Leskovcu.

Ova dva službenika na koje je nasrnuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došli po pozivu njegove majke koja ga je prijavila da je lomio stvari po kući, pri čemu je zid pao na policajce i jednom polomio dva prsta na stopalu a drugom jedan, takođe na stopalu.

Ove povrede su od strane lekara kvalifikovane kao teške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.