Gužve na predavanjima o polnom sazrevanju

Izvor: juGmedia, 17.Maj.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na predavanjima o polnom sazrevanju

Savetovalište za mlade Doma zdravlja Leskovac od aprila do kraja juna sa učenicima osmih razreda osnovnih i prva dva razreda srednjih skola realizuje program „Polno sazrevanje mladih“.

Učenici tom prilikom kroz edukativni film dobijaju vazne informacije o seksualnosti, sazrevanju, partnerstvu, kontracepciji i imaju priliku da postave pitanja i sa psihologom otvoreno razgovaraju o svemu što ih interesuje u vezi sa ovim temama.

Projekcija filma i otvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << razgovori o polnom sazrevanju mladih su jako posećeni. Učenici pokazuju veliko interesovanje, postavljaju puno pitanja i izražavaju zahvalnost što je ova tema u fokusu ovih meseci“, kaže psihologinja i koordinatorka Savetovališta za mlade Ivana Stanković.

Do sada program je realizovan u O.Š.“Vasa Pelagić“, „Kosta Stamenković“, „Trajko Stamenković“, „Josif Kostić“, Trgovačkoj i Tehničkoj školi.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.