Izvor: JUGpress.com, 08.Jun.2020, 14:40

Grupa gradjana ” Za Leskovac -ZAJEDNO” u gerila kampanji jer im ne daju bilborde

LESKOVAC

Grupa gradjana ” Za Leskovac -ZAJEDNO” je krenula u “gerila kampanju” jer niko nije hteo da im iznajmi bilborde koji se nalaze na ulicama Leskovca .

Nosilac ove liste dr Nenad Zdravković rekao je za JUGpress da su danima zvali vlasnike bilborda tražeći cenu i uslove za predizborno oglašavanje na njima ali da niko nije hteo da im >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odgovori.

“Zbog toga , mi smo krenuli u “gerila kampanju”. Svako od naših odborničkih kandidata ali i aktivista koji nas podržavaju istakao je predizborni plakat naše Grupe gradjana na svojoj terasi, kući, dvorištu, objektu. Sigurni smo tako da ne mogu da skidaju naš predizborni materijal. Sa druge strane, skandalozno je da, očigledno, nemamo svi iste uslove za predizborno oglašavanje jer vlast svoje panoe ističe čak i na stambenim zgradama a nama je zabranjeno da se oglasimo i na plaćenim bilbordima”, rekao je Zdravković.

“Gradjani su imali četiri godine vremena da vider ko je ko u Skupštini grada ali i da na ovaj način vide koliko se nas, zapravo, plaši lokalna vlast. Jer, da nije tako, mi bi smo dobili prostor na bilbordima kao što su to već dobile neke liste”, rekao je Zdravković

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.