Greškom zapalio sebe

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greškom zapalio sebe

Jovan Stojiljković (60) iz leskovačkog sela Gornji Guberevac preminuo je od posledica opekotina koje je zadobio kada se slučajno zapalio benzinom, saopštila je policija iz Leskvca.

Stojiljković je juče oko podneva, u dvorištu porodične kuće u Gornjem Guberevcu, pokušao da upali staro seno ali je greškom polio i sebe benzinom i zapalio se.

Sa teškim opekotinama opasnim po život prebačen je u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu odakle je, posle ukazane prve pomoći, transportovan u Centar za lečenje opekotina u Ćupriji, gde je i preminuo.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Greškom se polio benzinom i umro zbog teških opekotina

Izvor: Blic, 04.Jul.2009

Jovan Stojiljković (60) iz leskovačkog sela Gornji Guberevac preminuo je od posledica opekotina koje je zadobio kada se slučajno zapalio benzinom, rečeno je danas agenciji Beta u policiji u Leskovcu.....Stojiljković je juče oko podneva, u dvorištu porodične kuće u Gornjem Guberevcu, pokušao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.