Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće sa četiri tačke

LESKOVAC

Članovi Gradskog veća grada Leskovca usvojili su danas, tradicionalno bez ikakvih diskusija, izmene i dopune Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Leskovca za 2019. godinu.

Usvojena je i Odluku o usvajanju zahteva po javnom pozivu za podršku mladim talentima.

Gradski većnici su izabrali komisiju za izbor projekata pravnih lica iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << oblasti zaštite i unapređenja životne sredine.

Gradsko veće odobrilo je 200.000 dinara za učešće u projektu „Pošumljavanje javne zelene površine Spomen park i zone zaštite zelenila“ a iz Zelenog fonda Srbije za ovaj projekta obezbeđeno je 747.146,78 dinara.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.