Izvor: JUGpress.com, 12.Mar.2021, 19:34

Gradsko veće danas odobrilo način pripreme i distribuciju paketa a priprema počela juče

LESKOVAC

Većnici Grada Leskovca doneli su Odluku o načinu i postupku pripreme i distribucije paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu korisnicima penzija sa iznosom penzije do 30.000 dinara i korisnicima prava na novčanu socijalnu pomoć, prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica i prava na uvećani dodatak za pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i negu drugog lica na teritoriji grada Leskovca. Formirana je Komisija sa zadatkom da sprovede postupak prijema, skladištenja, obezbeđenja, pakovanja i distribucije paketa. Za sprovođenje ove odluke obezbeđena su sredstva u budžetu grada Leskovca u iznosu od 20 miliona dinara, a sprovedena je javna nabavka u skladu sa Planom nabavki Grada Leskovca za 2021. godinu.

Odlukom je određen i prostor za skladištenje, čuvanje i pakovanje paketa. To je sportska hala „Novi dom na sajmištu“ (Plavi paviljon), gde je i inače već uveliko u toku proces pripremanja upravo ovih paketa.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.