Gradonačelnik prijavio policajce Dačiću

Izvor: Politika, 06.Mar.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik prijavio policajce Dačiću

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić optužio je danas dvojicu leskovačkih policijaca za uticaj na regularnost i zakonitost rada članova tenderske komisije za izbor najpovoljijeg ponuđača za zimsko i letnje održavanje puteva i naveo da je taj slučaj prijavio ministru policije Ivicu Dačiću.

Kocić je na sednici gradskog veća kazao da su dva pripadnika kriminalističke policije upala dok su članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << komisije otvarali ponude, po prijavi jednog od dva ponuđača.

„Prilikom otvaranja ponuda, dogodio se svojevrstan presedan koji smatram jednom vrstom pritiska na rad komisije, o čemu sam obavestio ministra Dačića”, kazao je Kocić.

Čelnici leskovačke policije odbili su da komentarišu optužbe gradonačelnika, ali je agenciji Beta nezvanično potvrđeno da su zbog te prijave morali da pišu izveštaj ministru Dačiću.

„To je bila naša zakonska obaveza jer je jedan od ponuđača sumnjao da može doći do falsifikovanja dokumenata”, rekao je jedan od policijskih zvaničnika.

To se dogodilo 23. decembra prošle godine i komisija još nije donela odluku, pa je danas Gradsko veće odlučilo da se o tome izjasne odbornici i da se, na predlog gradonačelnika, ispitaju okolnosti koje su mogle da utiču na regularnost izbora.

Na tenderu za letnje i zimsko održavanje ulica, lokalnih puteva i pojedinih nekategorisanih puteva na teritoriji grada javili su se „Produk” iz Pečenjevca i leskovačko preduzeće MB Baza plus u saradnji sa niškim konzorcijumom MDGIT.

Beta

objavljeno: 06.03.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Prijavio policajce Dačiću

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Leskovac -- Gradonačelnik Leskovca optužio je dvojicu policijaca da su uticali na regularnost tendera za održavanje puteva i slučaj prijavio ministru policije Ivici Dačiću...Slobodan Kocić je na sednici gradskog veća kazao da su dva pripadnika kriminalističke policije upala dok su članovi komisije...

Nastavak na B92...

GRADONAČELNIK LESKOVCA PRIJAVIO POLICAJCE DAČIĆU

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012

Dva pripadnika kriminalističke policije upala su dok su članovi komisije za izbor najpovoljijeg ponuđača za zimsko i letnje održavanje puteva otvarali ponude, što smatram vrstom pritiska na rad komisije, rekao Slobodan Kocić..LESKOVAC - Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić optužio je dvojicu...

Nastavak na Kurir...

Gradonačelnik prijavio policajce Dačiću

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012

Gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić optužio je danas dvojicu leskovačkih policijaca za uticaj na regularnost i zakonitost rada članova tenderske komisije za izbor najpovoljijeg ponuđača za zimsko i letnje održavanje puteva i naveo da je taj slučaj prijavio ministru policije Ivicu Dačiću...Kocić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.