Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2024, 21:23

Gradonačelnik organizovao prijem za članove Mačevalačkog kluba „Dubočica“

LESKOVAC
U Svečanoj sali grada Leskovca gradonačelnik Goran Cvetanović primio je članove Mačevalačkog kluba „Dubočica“, a povod su bili brojni uspesi koje je ovaj klub ostvario.
„Mačevalački klub „Dubočica“ ima dugu tradiciju, ove godine obeležavaju 72 godine postojanja i rada, zaista je imponzatno vreme postojanja ovog kluba“ podseća gradonačelnik i dodaje da je sve to vreme obeleženo brojnim uspesima.
„Klub uvek bio u vrhu kako jugoslovenskog, tako sada i srpskog mačevanja. Mačevanje nije samo sport – to je umetnost, veština koja kombinuje fizičku formu, mentalnu disciplinu i emocionalnu inteligenciju na jedan...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.