Gradonačelnik obezbedio studentima prevoz do glasačkih kutija

Izvor: juGmedia, 22.Apr.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik obezbedio studentima prevoz do glasačkih kutija

LESKOVAC – Studentima sa teritorije grada Leskovca koji studiraju u Beogradu ili Nišu, a žele da u nedelju iskoriste svoje građansko pravo i glasaju, grad Leskovac je obezbedio besplatan autobuski prevoz, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Cvetanovića.

Polazak iz Beograda je u subotu 23. aprila u 15 časova i 30 minuta, a povratak u nedelju u 15 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i 45 minuta, prevoznik „Frenki komerc“.

Što se tiče studenata koji studiraju u Nišu oni mogu da do Leskovca doputuju bilo kojom linijom prevoznika „Jugotrans“, kao i da se vrate  u nedelju .

Potrebno je da svi studenti samo pokažu indeks, ističe se u saopštenju.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Besplatan prevoz na glasanje za studente iz Leskovca

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2016

Studentima sa teritorije Leskovca koji studiraju u Beogradu ili Nišu, a žele da 24. aprila glasaju, grad je obezbedio besplatan autobuski prevoz...Polazak iz Beograda je 23. aprila u 15 časova i 30 minuta, a povratak u nedelju u 15 časova i 45 minuta. Studente će prevoziti autobusi prevoznika „Frenki...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.