Gradonačelnik im poklonio burme da svom selu udahnu novi život

Izvor: juGmedia, 05.Avg.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik im poklonio burme da svom selu udahnu novi život

LESKOVAC – Prilikom jedne od poslednjih poseta Dobrotinu, gradonačelnik Leskovca, podstaknut činjenicom da je ovo selo jedno od retkih u kome raste natalitet i da je od početka 2016. sklopljeno desetak brakova, obećao je da će prvi sledeći par koji se venča od njega na poklon dobiti burme.

Mladenci Ana Marinković i Marko Zdravković iz Dobrotina koji će svoju trogodišnju vezu sutra krunisati brakom, izjavili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su za zvanični gradski sajt da im je veoma drago što su prvi par koji od gradonačelnika Leskovca na poklon dobija burme.

Reč je o ličnoj donaciji Gorana Cvetanovića.

Inače u Dobrotinu živi oko 300 stanovnika, prošle godine u Osnovnoj školi otvoreno je još jedno novo odeljenje, a postoji mogućnost da na jesen bude otvorena i predškolska grupa.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladencima sa sela gradonačelnik Leskovca kupio burme

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2016

Mladenci Ana Marinković i Marko Zdravković iz Dobrotina kod Leskovca, jednog od retkih sela u kome je natalitet u porastu, dobili su danas na poklon burme koje im je od svog novca kupio gradonačelnik Goran Cvetanović.

Nastavak na JužneVesti.com...

LESKOVAC: Gradonačelnik lično poklonio burme Marku i Ani da udahnu život svome selu

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016, 14:29

...Mladenci Ana Marinković i Marko Zdravković iz Dobrotina koji će svoju trogodišnju vezu krunisati brakom, izjavili su za zvanični gradski sajt da im je veoma drago što su prvi par koji od gradonačelnika Leskovca na poklon dobija burme..Reč je o ličnoj donaciji Gorana Cvetanovića..Inače u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.