Gradonačelnik: Nismo odustali od koncertne dvorane

Izvor: juGmedia, 23.Mar.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik: Nismo odustali od koncertne dvorane

LESKOVACLeskovac je jedan od retkih gradova u Srbiji koji ima kamerni orkestar ali nema koncertnu dvoranu, ali se o d nje nije odustalo istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović na prijemu za članove orkestra „Amoroso“.

On je novinaru Jugmedie kazao da ne želi da daje lažna obećanja kako će koncertna dvorana biti otvorena brzo,iako je sam najavljivao njenu izgradnju, ali je izvesno, ističe, da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nalaziti u nekadašnjem Domu Vojske.

„Sada je to objekat koji pripada gradu. Ipak, još uvek nismo uradili ni nacrt projekta kako će to izgledati, a ja sam čovek koji ne daje lažna obećanja da će to biti završeno danas ili sutra, niti želim to da radim u predizbornoj kampanji“, rekao je Cvetanović.

Podsetio je da je lokalna samouprava u poslednje tri godine dosta ulagala u kulturu i dodao da najpre moraju da se završe već započeti projekti.

„Poput sportske hale „Partizan“. Ona već dugo stoji nezavršena i to će nam biti prioritet u narednom periodu. Što se kulture tiče, dovoljno je da vas podsetim da smo renovirali sve domove kultura na teritoriji grada u poslednjih godinu dana, obnovili zgradu Narodnog pozorišta, sredili bioskop“, nabrajao je gradonačelnik.

Prijem za kamerni orkestar „Amoroso“ organizovan je nakon njihove koncertne turneje 19.i 20. marta  u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli i na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine u Beogradu.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Cvetanović: Bez jake opozicije nema ni dobre vlasti (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 24.Mar.2016, 11:06

LESKOVAC – Opozicija i treba da kritikuje gradonačelnika i lokalnu vlast ali neka delima pokažu da su u pravu a ne praznim rečima, ističe gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović...On je u intervjuu koji je dao za Jugmediu potvrdio da ga se opozocija plaši ali, kako je istakao, samo zato što...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.