Gradonačelnik Goran Cvetanović postao doktor nauka

Izvor: juGmedia, 07.Jul.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Goran Cvetanović postao doktor nauka

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović doktorirao je danas na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu sa sa ocenom deset, i tako postao peti po redu doktor nauka u Opštoj bolnici u Leskovcu.

On je doktorske studije upisao 2009. godine, a danas je pred profesorima iz Niša i Beograda odbranio disertaciju „Uticaj akutnih i hroničnih komplikacija na kvalitet života obolelih od šećernih bolesti“. Njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mentor bio je doc. doktor Miodrag Stojanović.

U komisiji za odbranu doktorata pored doktora Stojanovića bili su endokrinolog prof. dr Milica Pešić, predsednica komisije, i internista-kardiolog prof. dr Branko Beleslin sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Današnjoj odbrani prisustvovao je veliki broj predstavnika akademske zajednice, članovi porodice, kolege i prijatelji, koji su posle uspešne odbrane doktorskog rada došli u Leskovac da u restoranu „Bella Nella“ proslave Cvetanovićevu titulu doktora.

Titulu doktora nauka u leskovačkoj Opštoj bolnici, koja je prošle godine postala nastavno-naučna baza Medicinskog fakulteta u Nišu, imaju još gastroenterolog Saša Grgov, ginekolog Dragan Krstić, ortoped Zoran Anđelković i pedijatar Mirjana Miljković.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBIO DESETKU: Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović postao doktor nauka

Izvor: Kurir, 07.Jul.2016

...On je doktorske studije upisao 2009 godine, a danas je pred profesorima iz Niša i Beograda odbranio disertaciju „Uticaj akutnih i hroničnih komplikacija na kvalitet života obolelih od šećernih bolesti“..Njegov mentor bio je doc doktor Miodrag StojanovićU komisiji za odbranu doktorata pored...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.