Izvor: JUGpress.com, 30.Mar.2020, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani da prijave kol centru upravnike koji ne dezinfikuju zgrade

LESKOVAC

Odgovarajući na pitanje novinara JUGpressa vezano za probleme sa dezinfekcijom zajedničkih prostorija u stambenim zgradama gradonačelnik Goran Cvetanović je pozvao sve stanare leskovačkih zgrada koji imaju ovaj problem, da se obrate volonterskom kol-centru grada Leskovca.

„Oni će primedbe dalje preneti Odeljenju za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu Gradske uprave grada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Leskovca. Što se tiče situacije sa dezinfekcijom ulaza stambenih zgrada, ovim putem želim da obavestim javnost i sve stanare u leskovačkim zgradama da je dezinfekcija zajedničkih prostorija dužnost upravnika zgrada. Nakon sednice Gradskog štaba za vanredne situacije, održane 16.03.2020, jedna od naredbi bila je da se organizuje sastanak sa svim upravnicima zgrada kako bi se organizovalo sprovođenje neophodnih mera na sprečavanju širenja virusa. Nakon toga šef Odeljenja za komunalno stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu održao je sastanak 17.03.2020. sa svim upravnicima stambenih jedinica gde ih je obavestio o merama koje treba da preduzmu u trenutnoj situaciji. Upravnici zgrada su ti koji treba da organizuju i sprovedu mere i na njima je da sa stanarima dogovore uređenje i dezinfekciju zajedničkih stambenih prostorija.“

Cvetanović je izneo i podatak da u Leskovcu ima 406 stambenih jedinica, od toga profesionalni upravnici upravljaju sa 237 jedinica, dok je 169 upravnika iz redova stanara. Što se tiče profesionalnih, IZI SMART ima pet upravnika i 130 jedinica; SIN KONSALTING jedan upravnik, 30 jedinica; PEGAZ jedan upravnik, 51 jedinica i NIN UPRAVNIK, jedan upravnik, 26 jedinica.

IZI SMART je izvršio dezinfekciju svojih jedinica u saradnji sa firmom EKO FREŠ iz Kruševca, a da za ostale nema podataka.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.