Gradiće se prvi skejt park u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradiće se prvi skejt park u Leskovcu

LESKOVAC – Iz gradskog budžeta finansiraće se gradnja skejt parka u naselju Dubočica, prvi takav teren u Leskovcu, saopšteno je danas.

Park će biti opremljen i dizajniran za potrebe početnika i profesionalaca, za BMX bicikliste, za vozače rolera i skejtere.

„Na taj način ćemo ove omiljene aktivnosti dece učiniti bezbednijim jer deca rolere i skejtove voze po ulicama“, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Skejt park, za koga će iz gradske kase biti izdvojeno četiri miliona dinara, trebalo bi da bude završen septembra meseca ove godine.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Cvetanović obišao hladnjače u leskovačkom kraju

Izvor: juGmedia, 31.Jul.2015

LESKOVAC – Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima posetio je danas preduzeće za otkup, preradu, trgovinu i izvoz šumskih plodova i lekovitog bilja ZZ Moravac u Leskovcu i upoznao se sa tehnologijom rada i razvojnim planovima...Gradonačelnik je  ovom prilikom podržao napore vlasnika...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.