Gradi se vodovod u četiri grdelička sela

Izvor: juGmedia, 22.Jan.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradi se vodovod u četiri grdelička sela

LESKOVAC – Oko tri hiljade stanovnika u četiri sela iznad Grdelice trebalo bi do kraja iduće godine da dobiju vodu. Investicija je vredna 50 miliona dinara.

Reč je o projektu grada Leskovca, čija se prva od tri faze privodi kraju u selu Dedina Bara, koje je danas obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa direktorom Direkcije za urbanizam i izgradnju Slavišom Zlatanovićem i ostalim saradnicima.

“Dovođenjem vode u Dedinu Baru zaustavićemo migraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa ove teritorije i stvoriti bolje uslove života onima koji ostaju”, naglasio je Cvetanović.

Prva faza košta 11,5 miliona dinara i ona podrazumeva izgradnju mreže u Dednim Barama za oko 800 meštana. U tom selu voda će poteći u toku ove godine, kao i u Sejanici sa oko 1000 stanovnika.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.