Grad Leskovac prodao imovinu ”Jugekspresa” za 75 miliona dinara, mesari novi vlasnici

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2022, 11:02

Grad Leskovac prodao imovinu ”Jugekspresa” za 75 miliona dinara, mesari novi vlasnici

Građevinsko zemljište površine 21.269 kvadratnih metara, kao i dva objekta koje je nekada koristilo preduzeće Jugekspres, Grad Leskovac prodao je po početnoj ceni od 75,7 miliona dinara.

Na javnoj licitaciji održanoj u sali Skupštine stigla je samo jedna ponuda i to od leskovačke firme M 3 S Plus Marinković, koja je jedna od najpoznatijih u industriji i preradi mesa u tom kraju.

Vlasnik firme Novica Marinković ističe da će nekadašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imovina Jugekspresa biti pretvorena u nešto što je usko povezano sa deletnostima sa kojima se već bave.

Bilo je bitno da nešto kupimo, pa ćemo videti, ali biće nešto povezano sa preradom i industrijom mesa. Klanica nam je u selu Navalin, tako da to sigurno neće biti tu, imamo nekoliko ideja pa ćemo videti. Mi imamo i oko 50 zaposlenih, da li ćemo još zapošljavati ljude, zavisi od toga šta će biti - rekao je Marinković.

Podsetimo, ​​Grad Leskovac je 2015. godine kupio propalo preduzeće Jugekspres po ceni od skoro 40 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.