Goreo krov hotela „Novi Zemun“ i stambena zgrada u Medveđi

Izvor: juGmedia, 13.Avg.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreo krov hotela „Novi Zemun“ i stambena zgrada u Medveđi

LESKOVACLeskovački vatrogasci ugasili su u protekla 24 časa četiri požara, a najviše posla imali su u gašenju vatre na krovnoj konstrukciji letnje bašte hotela „Novi Zemun“ u Vlasotincu i stambene zgrade u centru Medveđe.

U Donjoj Lokošnici i u selu Gajtan gorelo je nisko rastinje.

Povređenih osoba nije bilo u ovom požarima, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iznos pričinjene materijalne štete biti naknadno procenjen.

Registrovane su dve saobaćajne nezgode, u kojima nije bilo povređenih osoba, a šteta se procenjuje na oko 60.000 dinara.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prijava zbog preglasne muzike

Izvor: juGmedia, 14.Avg.2015, 10:09

LESKOVAC – Leskovačka policija podnela je prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, izvođenjem muzičkih i drugih sadržaja, saopšteno je danas...U poslednja 24 časa registrovane su dve saobaćajne nezgode, u kojima je jedna osoba lakše povređena u centru Lebana, dok se materijalna...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.