Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Jović dobio priznanje “Najbolje u Srbiji”

LESKOVAC-VRDNIK

Direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović jedan je od dobitnika priznanja “Najbolje u Srbiji” koje je dodelio Institut za menadžment ljudskih resursa .

Ovo priznanje dodeljeno iz menadžmenta ljudskih resursa a svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava, Agencije za mirno rešavanje sporova, Vlade RS, brojnih udruženja i organizacija.

Priznanje je dobilo, kako je rečeno ” 20 najzaslužnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i najboljih u ovom resursu” a uručio ga je Srećko Stamenković, direktor Resurs grupe u Fruškim termama u banji Vrdnik.

Izbor i dodeljivanje nagrada “Najbolji u menadžmentu ljudskih resursa” ima za cilj prepoznavanje onih pojedinaca i institucija koje su dale najveći doprinos praksi upravljanja ljudskim resursima u Srbiji u proteklom i sadašnjem vremenu, navedeno je u obrazloženju.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.