Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u Gornjem Stopanju

LESKOVAC

Odlukom nadležnog organa Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije od ove jeseni igraće se prvenstvene utakmice u četiri zone, a ne u tri kako je do sada bilo. Zona ,,Jug” pretrpela je određene promene dolaskom nekoliko novih klubova, a najveći broj ekipa je sa teritorije Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Pored starosedelaca ekipe Sloga (Leskovac), Budućnost (Orašje), Pusta reka >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << (Bojnik), Jablanica (Medveđa), Jedinstvo (Gornje Stopanje), novi članovi zone ,,Jug” su postali Čekmin i Bobište iz istoimenih mesta. Inače, prvenstvena trka odvijaće se u konkurenciji 17 klubova, tako da će u svakom kolu jedna ekipa biti slobodna.

Leskovačka Sloga gostovala je u Kosanici i u meču sa istoimenim domaćinom je igrala nerešeno u meču gde su mreže oba golmana mirovale. U Gornjem Stopanju malobrojni gledaoci videli su čak sedam pogodaka. Domaći napadači bili su veoma efikasni i u pet navrata su pogodili mrežu golmana gostiju iz Žitorađe za konačan rezultat 5:2 za domaće Jedinstvo. Fudbaleri Bobišta doživeli su pravi brodolom na gostovanju u Blacu. Domaći Jastrebac je bio nemilosrdan i tako je stigao do više nego ubedljive pobede od 5:0. Sa novom ekipom po mnogima i kvalitetnijom u odnosu na prošlu sezonu ekipa Budućnosti krenula je put Trgovišta i sa nadom da može postići povoljan rezultat u meču sa domaćom Pčinjom. Ali to su bile samo želje zonaša iz Oršja, jer domaća Pčinja je na kraju slavila pobedu od 3:1. U Medveđi je domaća Jablanica sa 4:0 slavila pobedu protiv novajlije u zoni ekipe Svetlosti. Čekminci na svom debiju u zonskom takmičenju muški su se isprsili ekipi domaćina Nebeskih anđela i došli do boda susretu koji je okončan najnepopularnijem rezultatom 0:0. Od klubova sa teritorije FSJO meč nisu odigrali fudbaleri Puste reke, koji su u ovom premijernom kolu zone ,,Jug” bili slobodni.

Rezultati: OFK Kosanica – Sloga 0:0, Pčinja – Budućnost 3:1, Jastrebac – Bobište 5:0, Nebeski anđeli – Čekmin 0:0, Jablanica – Svetlost 4:0, Vranjska banja – Polet 1980 2:1, Jedinstvo (GS) – Žitorađa 5:2.

U narednom kolu koje se igra u subotu i nedelju od 16,30 časova, sastaju se: Sloga – Polet 1980, Svetlost – Vranjska banja, Morava – Jablanica, Pusta reka – Akademija 10, Bobište – Nebeski anđeli, Žitorađa – Jastrebac, Budućnost – Jedinstvo, Kosanica – Pčinja. Slobodna je ekipa Čekmina.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.