Genetičar Stojković podržao demokratskog kandidata za gradonačelnika Leskovca

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genetičar Stojković podržao demokratskog kandidata za gradonačelnika Leskovca

LESKOVAC – Svetski poznati genetičar prof. dr Miodrag Stojković pozvao je danas građane da glasaju za Sašu Stojanovića, kandidata Demokratske stranke (DS) za gradonačelnika Leskovca.

Stojković je na poslednjoj predizbornoj konferenciji za medije u sedištu DS kazao da Leskovčani treba da glasaju za onoga ko je ceo svoj život sam privređivao, a ne za one koji su sve vreme proveli na državnom ili opštinskom budžetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
„Vi ste svedoci da se poslednjih nekoliko godina nije rešio najveći problem ovoga grada, a to je velika nezaposlenost. To znači odlazak mladih ljudi i izumiranje Leskovca. Saša je spremio jedan divan program kojim će se sigurno rešiti problem, jer iza svake ozbiljne stranke stoji dobar program“, kazao je Stojković.

On je naglasio da je Leskovac mali grad i da se zna ko šta radi, „ko se radom dokazao, a ne razbacivanjem državnih para“.

Pojavljivanje Stojkovića na pres konferenciji DS posle dužeg vremena iznenadilo je i same novinare.

„Ja sam član Demokratske stranke od njenog osnivanja i nemam nameru da menjam partiju, samo mi je u poslednje vreme prioritet Specijalna bolnica u Leskovcu i izgradnja novog Regenerativnog centra pri Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, što takođe zahteva veliku posvećenost“, kazao je Stojković.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Genetičar Stojković podržao kandidata DS za gradonačelnika Leskovca

Izvor: Blic, 20.Apr.2016

Svetski poznati genetičar Miodrag Stojković pozvao je danas građane da glasaju za kandidata Demokratske stranke za gradonačelnika Leskovca Sašu Stojanovića...On je na poslednjoj predizbornoj konferenciji za medije u sedištu DS kazao da Leskovčani treba da glasaju za onoga ko je ceo svoj život...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.