Izvor: JUGpress.com, 03.Mar.2024, 22:59

GFK Dubočica iskopala bod u meču sa ,,rudarima” u Lazarevcu

LESKOVAC

U drugoj utakmici prolećnog dela prvenstva fudbaleri leskovačkog prvoligaša GFK Dubočice uspeli su da osvoje jedan bod u Lazarevcu u meču sa ekipom domaćom ekipom ,,rudara”. Već u uvodnim minutima igre fudbaleri Kolubare stigli su do vođstva od 1:0 pogotkom iz jednaesterca postignutim u 4.minutu. Dojučerašnji superligaši fudbaleri Kolubare, koji se trenutno nalaze u sredini tabele silno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su želeli da osvoje ceo plen koji bi im garantovao mirniji nastavak prvenstvene trke. Ekipa trenera Marjana Živkovića veoma dobro je parirala domaćinu i pri tom činila sve napore kako bi poravnala rezultat u čemu je uspela u 75.minutu pogotkom Ljubenovića. Do kraja utakmice obe ekipe su podigle viši nivo igre kako bi iz ovog susreta izašle kao pobednici, ali odbrane obe ekipe bile su obazrive i na visini svog zadatka pa je tako ovaj susret okončan miroljubivim ishodom, što je u neku ruku, možda i najrealniji ishod ovog korektnog susreta kome je prisustvovao blizu 300 poklonika fudbalske igre.

U sredu je na rasporedu vanredno kolo u kome će GFK Dubočica ugostiti ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice koja takođe pledira na najviši plasman. Biće to u svakom slučaju veoma težak susret, jer pobeda se domaćim igračima nameće kao imperativ, jer da bi se ostvario superligaški san Leskovčana igrači GF KDubočice nemaju pravo na kiks na svom terenu.

Igrano na stadionu Kolubare u Lazarevcu

Gledlaca: 300

Sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica)

Pomoćnici: Željko Đurić (Ub) Milan Nedeljković (Užice)

Žuti kartoni: Tomić (GFK Dubočica)

Ekipa GFK Dubočice u Lazarevcu je igrala u sastavu: Knežević, Ljubenović, Stevanović, Đokić, Zdravković, Jovančić, Belić (Đurić), Tomić (Milenković), Ilić,Tasić (Mladenović) Nedeljković (Stojanović). (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.