Fudbaleri Morave pobeđeni na svom terenu

Izvor: juGmedia, 21.Maj.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Morave pobeđeni na svom terenu

U tradicionalnom odmeravalju snage  fudbalskih veterana  Morave iz Leskovca i  Radana iz Lebana,  pobeda je ovog puta zasluženo pripala Lebančanima sa 4:2.

U prvom delu igre sa dva pogotka Mitića i Stefanovića na odmor se otišlo sa opipljivom prednošću gostiju iz Lebana. U drugom delu ravnopravna igra oba tima i po dva pogotka na obe starne.

Za domaće strelci su bili Arizanović i Rajković a čast lebančana sačuvao je sa dva gola Predrag Cvetković. Sledeći suret >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i druženje je u Lebanu.

Leskovac. Igralište Morave kraj Tekstiline škole. Gledalaca 50. Sudija: Petar Filipović (Leskovac). Strelci: Arizanović u 67., Rajković u 79. za Moravu, Mitić u 13., Petar Stefanović u 34. , Predrag Cvetković u 75. i 82. za Radan.

FK MORAVA: Kostić,  Aleksić, Milović, Simić, Raonić, Petrović, Živković, Milić, Rajković, Mladenović, Arizanović. Igrali su još: Ristić, Sokolović, Milenković, Stanković, Gavrilović.

FK RADAN: Mirdzić, Stoiljković, Blagojević, Novica Bogdanović, Petar Stefanović, Milošević, Marković, Momirović,  Predrag Cvetković, Mitić, Nebojša Cvetković. Igrali su još: StanojevićJović, Ivan Bogdanović, Cerović, Ilić, dragan cvetković, Blagoje Milenković, Pedja Cvetković.

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.