Fudbaleri Fiorentine stigli u Niš pa odlaze u Leskovac na evropski meč

Izvor: JužneVesti.com, 09.Nov.2023, 10:42

Fudbaleri Fiorentine stigli u Niš pa odlaze u Leskovac na evropski meč

Specijalnim čarter letom fudbaleri italijanske Fiorentine stigli su u sredu uveče na Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu. Oni danas od 18:45 igraju u Leskovcu meč kvalifikacija za Ligu konferencije protiv beogradskog Čukaričkog.

Niš je usputna stanica italijanskim fudbalerima jer su iskoristili blizinu aerodroma i hotel koji ispunjava standarde koje zahteva UEFA, a kakvog nema u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Leskovcu.

Specijalnim čarter letom iz Firence na naš aerodrom "Konstantin Veliki" doputovali su fudbaleri Fiorentine avionom italijanske nacionalne avio-kompanije ITA Airways tipa Erbas A319 - kažu na niškom aerodromu.

Pred svaku utakmicu u Evropi u Nišu prespavaju i fudbaleri Čukaričkog koji su u Leskovcu domaćini u Ligi konferencije jer njihov stadion ne ispunjava evropske standarde.

Utakmica četvrtog kola grupne faze Lige konferencije počinje u 18:45, a u prethodnom Čukarički je poražen u Firenci sa 6:0.

A post shared by Niš Airport (@nisairport)

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.