Izvor: JUGpress.com, 18.Mar.2024, 00:34

Fudbaleri Dubočice ponovo izgubili

LESKOVAC
Fudbaleri leskovačkog prvoligaša ni na trećoj prolećnoj utakmici, na svom terenu, nisu se radovali pobedi. Da bude još gore doživeli su poraz od ekipe Mladosti GAT iz Novog Sada, koja se grčevito bori za opstanak. Povoljan rezultat bio je od imperativnog značenja za obe ekipe, što je možda i razlog da prisutni gledaoci nisu videli dobru fudbalsku predstavu. Fudbalerima leskovačkog prvoligaša pobeda je bila od posebnog značaja kako bi Leskovčani ostali u vrhu tabele a gostima iz Srpske Atine da se približe sredini tabele.
U prvom poluvremenu obe ekipa su više vodile red da sačuvaju sopstvenu mrežu netaknutom, pa je tako bilo malo pravih prilika za radovanje. Ipak domaći navijači radovali...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.