Fotografijama slavimo solidarnost u vreme krize

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2017, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografijama slavimo solidarnost u vreme krize

Izložba novinskih fotografija „Solidarnost u vreme krize“ Fondacije Ane i Vlade Divac, koja je realizovana u saradnji sa agencijom Tanjug, otvorena je u ponedeljak 7. avgusta a javnosti će biti dostupna do petka 11. avgusta na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra.

Na 25 fotografija prikazani su ljudi, povezani u trenucima krize kako pomažu i brinu jedni o drugima, koje su nastale u katastrofalnim poplavama u maju 2014. godine i migrantskoj krizi koja je u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Srbiji eksalirala u leto 2015. godine.

Cilj izložbe je inspiracija i okupljanje građana da dobrim delima menjaju svet.

Leskovac je sedmi grad u Srbiji koji je ova putujuća izložba obišla, sledeći je Kragujevac, a završava se u septembru u Beogradu, na 10 godina postojanja Fondacije Ane i Vlade Divac.

Emilija Mladenović
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Poplave

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.