Formiraju Edukativni biznis centar

Izvor: JUGpress.com, 02.Jan.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Formiraju Edukativni biznis centar

LESKOVAC

Visoka poslovna škola strukovnih studija u Leskovcu , u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, uskoro će formirati Edukativni biznis centar.

U ovoj visokoobrazovnoj ustanovi kažu da će ovaj centar imati zadatak da mlade ljude obuči za pisanje projekata i konkurisanje kod pristupnih fondova Evropske Unije.

Edukativi biznis centar radiće pri Visokoj strukovnoj školi poslovnih studija, za obuku mladih ljudi biće >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zaduženi stručnjaci iz oblasti ekonomije i poslovnohg menadžmenta.

Profesor Toma Dašić kaže da će cilj biti podrška mladima za započinjanje sopstvenog biznisa.

U Visokoj polsovnoj školi kažu da će logističku podršku ovom programu pružati sve lokalne samouprave Jablaničkog i Pčinjskog okruga, kao i Nacionalna služba zapoljavanja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.