Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2022, 12:04

Fontana ne radi, rupa na trgu zatrpana zbog karnevala

LESKOVAC

Iako skupo plaćena fontana na nezavršenom leskovačkom trgu ne radi i dalje nedavno iskopana rupa radi njene popravke je zatrpana a danas je najavljeno da će tu biti karneval.

U Turističkoj organizaciji Leskovca nisu znali da nam kažu šta će dalje biti sa fontanom, za koju je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pre par dana rekao da ne radi jer su na dva mesta pukla creva uvežena iz >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Španije, i da li će rupa biti opet otkopavana.

Leskovački trg još uvek nije završen, nije izvršena ni njegova zvanična primopredaja, nema ni upotrtebnu dozvolu ali se na njemu uveliko organizuju manifestacije da bi s epokazalo kako dva miliona evra nisu uludo potrošena i da je on (trg) super.

A pravnici upozoravaju da je malo problematično dokazivanje falinki i propuste izvođača na njemu ako sva ta procedura sa primopredajom objekta nije završena a on se koristi za masovne skupove.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.