Filmska potera za vozačem golfa NA PUTU KA LESKOVCU! NASRTAO VOZILOM NA PEŠAKE, pa BEŽAO POLICIJI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 10:19

Filmska potera za vozačem "golfa" NA PUTU KA LESKOVCU! NASRTAO VOZILOM NA PEŠAKE, pa BEŽAO POLICIJI! (VIDEO)

Na takozvanom Lebanskom putu u subotu se odigrala prava filmska potera za vozačem automobila

koji je najpre nasilno vozio ovom regionalnom saobraćajnicom iz pravca Lebana prema Leskovcu, zatim vozilom nasrtao na pešake, te na kraju bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi.

U lebanskoj policiji su potvrdili incident i kratko kazali da je vozač procesuiran i da se „protiv njega preduzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve zakonom predviđene mere“.

Vozač “golf-kabrioleta” privukao je pažnju i drugim učesnicima u saobraćaju koji su snimili baš trenutak njegovog bega od saobraćajnih policajaca. Sve se odigralo u selu Bošnjace.

Na snimku se najpre vidi da vozač automobila najpre nasrće vozilom na pešake, zatim zamalo udara drugo vozilo u nameri da ga pretekne, a onda i beži policajcima koji mu izdaju naredbu da stane. Na kraju snimka se vidi kako saobraćajci trče ka svom vozilu.

Po rečima očevidaca, tada je nastala prava jurnjava i filmska potera za “golfom”, njegovim vozačem i još tri osobe koje su bile sa njim u kolima. Oni dodaju da je vozač golfa prilikom bega umalo pregazio još nekoliko pešaka kroz ovo naseljeno mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.