Filipović: U vlasti smo bili privezak, želimo uticaj

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: U vlasti smo bili privezak, želimo uticaj

Jedinstvena Srbija u Leskovcu bila je deo vlasti, ali je u jednom trenutku napustila vladajuću koaliciju koju okuplja SNS zbog, kako je rekao lider leskovačkog odbora stranke Nenad Filipović, nedovoljno uticaja. Ipak, postizbornu saradnju sa SNS ne isključuje.

Stranka Dragana Markovića Palme u Leskovcu ima 10.500 članova i, prema rečima Filipovića, jedna je od brojnijih u ovom gradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Na izbore izlaze samostalno i veruju u dobar rezultat koji će imati veliki uticaj na fromiranje postizbornih koalicija.

Mi smo bili samo deo vlasti… kao privezak vlasti. Trebalo je da postoji i uticaj, ali tako nije bilo. Zato kažem da Jedinstvena Srbija ako u narednom periodu ne dobije određeni deo vlasti neće da ulazi u koalicije, jer jednostavno moramo da zastupamo interese građana i da guramo naš program kako smo zamislili - rekao je Filipović.

Ipak, SPS je već najavio da će u Leskovcu i posle izbora sarađivati sa SNS, a Filipović o saradnji sa naprednjacima nema konkretan odgovor.

Videćemo posle izbora kakva je situacija sa ljudima koji su predstavljali grad i o tome će narod da kaže. SNS ima jedan rejting i videćemo posle izbora da li taj rejting pada ili raste. Ako raste to znači da građani prepoznaju partiju kao bitan faktor, ako pada onda prepoznaju druge stranke - kaže Filipović.

Kakvo je Filipovićevo mišljenje o gradonačelniku Leskovca, zašto je u Srbiji medijski mrak i kakav život zaslužuju Leskovčani, pogledajte u emisiji “15 minuta”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.