Fabrika za proizvodnju sendvič-panela u Leskovcu pokreće novu proizvodnu liniju

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika za proizvodnju sendvič-panela u Leskovcu pokreće novu proizvodnu liniju

Rumunska kompanija za proizvodjnu sendvič-panela TeraSteel, u fabrici u Leskovcu otvorila je novu proizvodnu liniju, a posao će u ovoj fabrici naći još dvadesetak Leskovčana.

U fabrici će se, pored postojećih, kako je rekao generalni direktor kompanije Kosmin Patroi, proizvoditi termoizolacioni paneli sa kamenom vunom, a nova tehnologija bezbedna je za životnu sredinu. Investicija vredna 6 miliona evra, foto: B. Antić

Veoma smo srećni što danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na godišnjicu našeg poslovanja u Srbiji pokrećemo novu, preko 6 miliona vrednu investiciju. Novi pogon za proizvodnju termoizolacionih panela sa kamenom vunom koristi biotehnologiju, tako da je bezbedna za životnu sredinu. – kaže Patroi.

TeraSteel svoje panele, iz pogona u Leskovcu, kako su rekli u kompaniji, izvozi u Bugarsku, Mađarsku, Rumuniju, Makedoniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Nemačku i Albaniju.

Fabrika je u Leskovcu počela da radi pre godinu dana, trenutno u fabrici radi preko 50 ljudi, a u adaptaciju je tada uloženo 11 miliona evra.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rumunska kompanija TeraSteel pokrenula novu proizvodnju u Leskovcu

Izvor: Blic, 11.Okt.2018

Kompanija TeraSteel pokrenula je danas u Leskovcu novu liniju za proizvodnju termoizolacionih panela sa kamenom vunom, u koju je uloženo više od šest miliona evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.