FOTO VEST: Čija su jaja u Sali za venčanja?

Izvor: juGmedia, 29.Sep.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO VEST: Čija su jaja u Sali za venčanja?

LESKOVAC – Svečana sala za venčanja u Gradskoj kući u Leskovcu služila je danas kao magacin za kartone sa jajima.

U lokalnoj samoupravi nisu znali da nam kažu čija su jaja, ali nam je u poverenju „došapnuto“ da su unešena preko prozora u ovoj sali, a da je gradonačelnik Goran Cvetanović bio vidno ljut kada je uočio sliku kroz odškrinuta vrata iz hodnika Gradske kuće.

„Odmah je zahtevao da sazna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ko se usudio da od Svečane sale napravi ruglo i privatni magacin, ali je ostao bez odgovora. Iako je naložio da kartoni sa jajima budu odmah sklonjeni, to na žalost nije učinjeno“ priča nam izvor blizak prvom čoveku Leskovca.

Građani koji su danas posećivali zgradu Skupštine grada, videvši ovu sliku, dobacivali su šaljive kometare kako se „na venčanjima izgleda sprovodi novi običaj gađanja jajima nakon što se izgovori sudbonosno „Da“.

Prvo venčanje u Svečanoj sali zakazano je ove nedelje tek za četvrtak, a da li će jaja i tog dana služiti kao dekoracija u prilikom najsvečanijeg čina u životu dvoje zaljubljenih, očekujemo da javite redakciji.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Niko ne zna otkud jaja u sali za venčanja

Izvor: Blic, 29.Sep.2015

Svečanu salu za venčanja u Gradskoj kući u Leskovcu krasili su danas kartoni s jajima za koje niko živ od nadležnih nije znao kako su se i zbog čega našla na mestu gde parovi u svečanoj atmosferu izgovaraju sudbonosno – da...U poverenju nam je, međutim, rečeno da su jaja najverovtanije “prokrijumčarena”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.