FOTO: Ispečena pljeskavica od 65 kilograma

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ispečena pljeskavica od 65 kilograma

Pljeskavica je pre pečenja težila 65 kilograma sa prečnikom od 191 centimetra a debljina 2,6 centimetra PREDRAG Lazarević, Ljubiša Đorđević i Bojan Živković iz restorana "Koliba" ispekli su pljeskavicu koja je pre pečenja težila 65 kilograma sa prečnikom od 191 centimetra a debljina 2,6 centimetra. Ovim su oborili svoj prošlogodišnji rekord za dva kilograma. - Ostaje i žal što ove rezultate nikako da verifikuje i Ginis - vele roštiljdžije.PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Vučić otvorio 28. Roštiljadu u Leskovcu: Dobro jedite i lepo popijte (FOTO)Za pobedu riba i roštilj!
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi rekord u Leskovcu – pljeskavica od 65 kilograma! VIDEO

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Avg.2017

Na leskovačkoj „Roštiljijadi“ napravljena je najveća pljeskavica na svijetu od čak 65 kilograma roštiljskog mesa. Time je oboren prošlogodišnji rekord za dva kilograma.Nije im bilo lako ali na kraju su uspjeli. Pokazali su veliko majstorstvo, prolili mnogo znoja, uložili svu snagu da bi napravili...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.