Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2023, 20:35

Evo kome se treba javiti ako niste dobili paket od lokalne samouprave

LESKOVAC

Redakciji Regionalne informativne agencije JUGpress požalilo se više penzionera tvrdeći da nisu dobili pakete koje je lokalna samouprava delila svim penzionerima i korisnicima sociajlne pomoći koji imaju primanja manja od 35.000 dinara. Na pitanje o čemu se radi gradonačelnik Goran Cvetanović je rekao za JUGpress da je je tačna informacija da nisu svi koji su trebali dobili pakete.

„Očigledno je da rad na terenu nije bio adekvatan u smilsu da smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tačne, koncizne i jasne podatke, nego je bilo previda. Iz tog razloga smo dodatno nabavili još oko hiljadu paketa i ti paketi će u toku ove nedelje biti podeljeni našim sugrađanima.“

Penzioneri i korisnici socijalne pomoći koji nisu dobili paket mogu se prijaviti u mesnim zajednicama i na dežurni broj telefona 200-822 od 7.00 do 15.00 časova.

Gradonačelnik Cvetanović podseća da će biti do kraja godine obavljena još jedna podela, te da će ovog puta poklon paket dobiti svi penzioneri sa teritorije Leskovca.

„Oko 4.000 penzionera ima penziju veću od 35.000 dinara, tako da smo odlučili svim penzionerima podelimo pakete, kao i socijalno ugroženim osobama.“

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.