Evo ZBOG ČEGA je OTAC poveo SINA u SAMOUBILAČKI POHOD na putu Niš-Leskovac, iz koga se nije izvukao

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ZBOG ČEGA je OTAC poveo SINA u SAMOUBILAČKI POHOD na putu Niš-Leskovac, iz koga se nije izvukao

Evo ZBOG ČEGA je OTAC poveo SINA u SAMOUBILAČKI POHOD na putu Niš-Leskovac, iz koga se nije izvukao

Miroslav Mitić (33) koji je nastradao sinoć u samoubilačkom pohodu ukradenim vozilom na putu Niš- Leskovac, u kome je njegov sedmogodišnji sin samo pukom srećom ostao živ, poslednjih nekoliko dana se krio od policije koja ga je tražila zbog sumnje da je učestvovao u krađi zaštitne ograde na autoputu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Mitić je, sinoć pozvao nišku policiju i najavio samoubilački plan rečenicom: "Odvešći sina u drugi, bolji svet".

Dok je za njim trajala policijska potera na putu ka Leskovcu, Mitić je, pred policijom namerno udario u drugo vozilo.

Od zadobijenih povreda, preminuo je dva sata kasnije u leskovačkoj bolnici. Njegov sin, zahvaljujući reakciji drugog vozača koji je uspeo da izbegne čeoni sudar, na sreću je prošao samo sa nekoliko ogrebotina.

U Avalskoj ulici u Nišu, u kojoj je Mitić živeo kao podstanar kažu da ni njega ni sina nisu videli poslednjih nekoliko dana, ali da su svi primetili policiju koja ga je nekoliko puta tražila.

I u leskovačkom selu Bobište, gde je Miroslav ranije živeo, kažu da je policija pre nekoliko dana dolazila da ga traži, ali da niko od njih nije znao na koju adresu da ih uputi.

Prema nezvaničnim saznanjima BKTVNews policija je imala operativna saznanja da je Mitić, koji je radio na otpadu, učestvovao u krađi zaštitne ograde na autoputu, i da su zbog toga planirali da sa njim obave informativni razgovor.

Da li je strah od mogućeg hapšenja razlog koji je Miroslava naveo na samoubilački pohod, ostaće zauvek tajna jer nakon  što je namerno izazvao sudar, nije uspeo da progovori.

"Miroslav je sa sinom ovde živeo sam. Doselili su se prošle zime. Njih dvijica su živeli sami. Miroslav je bio razveden. Majka njegovog deteta je navodno otišla u Crnu Goru i nije imala nikakav kontak sa njima, kaže komšija iz Avalske ulice.

On kaže i da su Miroslav i njegov sin živeli u staroj kući, koju je on, na ime kirije renovirao.

"Živeli su sirotinjski, Miroslav je radio na otpadu ali je vidio računa o detetu. Verovatno je saznao da ga policija traži i zato je odlučio da izvrši tako stravično samoubistvo, u kome je planirao da ubije i sina. Ko zna šta je sve radio, i sigurno se plašio da ga je policija sada otkrila. Sigurno se plašio da će završiti u zatvoru, a dete u Domu pa se odlučio na ovo", kaže komšija.

On kaže i da je početak braka Miroslava i njegove sada bivše supruge Snežane, sa kojom je i dobio sina, počeo 2009. godine dvostrukim ubistvo u selu Bobište kod Leskovca.

- Miroslavljeva majka Snežana se preudala u to selo i povela i Miroslava. Živeli su kod Miroslavljevog očuha i njegovih roditelja. Onda se Miroslav oženio. I njegova žena se zove Snežana, ali je njen bivši suprug u naletu ljubomore jednu noć upao u njihovu kuću. Bejzbol palicom je ubio Miroslavljevog očuha i njegovog oca. Miroslav i Snežana, koji su bili meta napada su se pukim slučajem zatekli u drugoj kući u dvorištu. Uspeli su da pobegnu kod komšija i tako se spasu, kaže komšija.

Prema pisanju medija, Dragan Stojanović Bečejac, ostavljeni suprug tada je upao u kuću Mitića tražeći svoju odbeglu suprugu Snežanu i njenog novog supruga Miroslava. U kući je nasrnuo na Miroslavljevog očuha Jovana (45) i njegovog oca Bogosava (69), ubio ih, a zatim pobegao.

Kuću u kojoj se desio zločin, Miroslav je prodao pre šest godina.

Porodica koja sada živi tu kaže da od tada Miroslava nisu ni videli.

- Njegova majka je umrla pre tri godine, baba po očuhu odmah posle ubistva. Čuli smo samo da je Miroslava ostavila žena pre tri godine, da je otišla za Crnu Goru, da je on pokušavao da je vrati, ali da ona nije htela, pričaju njegove stare komšije iz Bobišta.

Posle udesa, Miroslavljevog sina su preuzeli radnici Centra za socijalni rad, koji su dečaka smestili u hraniteljsku porodicu.

-Miroslav ovde u Nišu ima tetku i sestru. Ko zna, možda će se one uključiti u brigu o detetu, kažu komšije iz Niša.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.