Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2023, 21:00

„Erenli“ počinje sa radom krajem avgusta, najavio direktor

LESKOVAC

Fikret Ajnibal, generalni direktor turske fabrike „Erenli“, najavio je otvaranje ove fabrike za avgust mesec i dodao da je 95% radova na izgradnji fabrike u Zelenoj zoni završeno.

„Ostale još neke sitne instalacije. Planiramo da za dve nedelje predamo dokumentaciju za dozvolu. Trenutno u fabrici radi 33 radnika, a to su ljudi koji rade na održavanju i u administraciji. Planiramo da krajem avgusta i početkom septembra uposlimo još 100 radnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zahvaljujem gradonačelniku i načelniku Cvetanoviću što podržavaju ovaj naš projekat, pohvalio bih našu dobru komunikaciju, kao i to što zajednički rešavaju svaki problem na koji naiđu.“ (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.