Izvor: JUGpress.com, 12.Sep.2021, 19:52

Elisa u zemlji čuda-likovni konkurs za mlade

LESKOVAC

Udruženjegrađana Girls Can Do Horror sprovodi volonterski projekat “Elisa u zemlji čuda – izložbeni prostor za mlade” koji je prošao selekciju na konkursu “Šta nam teško” i podržan je u okviru projekta “Nacionalni program volontiranja mladih Mladi su zakon 2021”.

Cilj je postavljanje izložbe mladih umetnika ispod 30 godina, ali i onih zapostavljenih, tako da je međugeneracijska >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saradnja dobrodošla.

Pozivaju se mladi umetnici, dizajneri, aeromodelari i ostali kreativci da se jave preko Instagram profila @girlscandohorror i @harlequeenstudio radi učešća na izložbi. Tema izložbe je letenje, ali ne samo u smislu avijacije, nego i fantastike. Potrebno je zapratiti gore navedene Instagram profile i tagovati svoj rad sa @harlequeenstudio @girlscandohorror #Elisauzemljičuda #ŠNT. Rok je 10. oktobar 2021.

View this post on Instagram

A post shared by Girls Can Do Horror (@girlscandohorror)

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.