Ekonomska škola se seli u bivši Dom JNA

Izvor: juGmedia, 16.Jul.2013, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomska škola se seli u bivši Dom JNA

LESKOVAC – Grad Leskovac raskinuće ugovor o zakupu bivšeg Doma JNA sa preduzećem „Kingvud“ i u tom prostoru će najverovatnije biti smeštena Ekonomska škola

Ovaj predlog, kao lični, izneo je danas gradonačelnik Goran Cvetanović na sedici Gradskog veća, koji je docnije u razgovoru sa novinarima kazao da će se o tome tek razgovarati.

„To >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je moje lično mišljenje. Moramo prvo da vidmo u kakvom je stanju zgrada. Mislim da bi tu trebalo da se preseli Gimnazija ili Ekonomska škola, pre bih rekao Ekonomska. Taj problem moramo da rešimo, ne zbog direktorke dve škole, nego zbog dece“, kazao je Cvetanović.

(Kraj) mil

 

 

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.