Edukacija za nezaposlene u Medvedji

Izvor: JUGpress.com, 29.Okt.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edukacija za nezaposlene u Medvedji

MEDVEDJA

Direktor filijale NSZ Leskovac  Dejan Stanković  i načelnica odeljenja u sektoru posredovanja u zapošljavanju i planiranju karijere Marija Stevanović održali su danas u Medvedji, u Klubu za aktivno traženje posla, predavanje nazaposlenim osobama.

Predavanje je održan kao deo “Karavana zapošljavanja” .

.

Predsednik opštine  Nebojša Arsić je obećao da će mladima omogući >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bolji život i više mogućnosti za pronalaženja posla.

“Svako novo zaposlenje za mene će predstavljati satisfakciju i uspeh, a moja velika želja je da mladi, pogotovo obrazovani ljudi, ostanu u Medveđi i da je svi zajedno učinimo lepšom i razvijenijom”, tvrdi  Arsić.

On je rekao I da će uskoro početi da radi Fabrika za proizvodnju peleta – “Jablanica EKO” koja će, smatra on,  otvoriti I nova radna mesta.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.