Dve osobe iz Leskovca izbodene, jedna uhapšena

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2024, 11:11

Dve osobe iz Leskovca izbodene, jedna uhapšena

U Urgentnom centru u Nišu noćas su primljene dve osobe iz Leskovca sa ubodnim ranama, hitno su operisane i hospitalizovane u Kliničkom centru. Iz leskovačke policije kažu da je jedna osoba zadržana u policiji zbog pokušaja teškog ubistva.
Kako navode iz niškog Kliničkog centra, 52-godišnji muškarac primljen je sa ubodnom ranom grudnog koša, nakon hitne dijagnostike, konstatovan mu je hematopneumotoraks sa leve strane, povreda plućnog krila i dijafragme. On je hitno operisan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju.
I 54-godišnja žena primljena sa ubodnom ranom grudnog koša i nakon hitne dijagnostike, utvrđene...

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Određeno zadržavanje osumnjičenom za pokušaj ubistva u Leskovcu, povređeni u UKC Niš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2024

Dve osobe iz Leskovca noćas su sa ubodnim ranama prevezene u Urgentni centar UKC Niš, a osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju je priveden...Kako je rečeno Tanjugu u PU Leskovac, osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati. Policija je dobila prijavu da su dve osobe povređene sinoć oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.