Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest požara i lančani sudar

LESKOVAC

Leskovački vatrogasci gasili su juče ukupno dvanaest požara a dim zbog jednog od njih bi mogao biti uzrok lančanog dudara u kome je učestvovalo pet vozila.

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravkovic rekao je za JUGpress da je uzrok ovog lančanih sudara ,, neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu,,.

Po njegovim režima materijalna šteta na automobilima se utvrdijuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << a tri osobe su juče javile u leskovački bolnicu gdje su im konstatovane lake telesne povrede.

,, Vozači su rekli da je na putu bilo dima ali oni su u obavezi da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu,, ukazuje Zdravkovic.

Načelnik odjeljenja za vanredne situacije Ivica Randjelović kaže za JUGpress da je pored puta Leskovac Grdelica hoteli nisko raslinje, da su vatrogasci, koji su krenuli da gase požar u polju iza Badinca, videli vatru, podelili se u dve ekipe i krenuli u gase je.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca nije bilo štete na obližnjim vikendicama.

Požar kod Badinca je takodje ugasen, hoteli je oko dva kilometra  polja.Randjelović kaže da su vatrogasci juče gasili dvanaest požara na teritoriji grada Leskovca i da su se oni pojavili u najvećem broju slučajeva iz ljudskog nemara, zbog paljenja niskog rastinjs iida

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.