Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dužnici za struju čekaju izvršitelje za prinudnu naplatu

LESKOVACLeskovačka Elektrodistribucija dostavila je Privrednom društvu EPS Snabdevanje podatke za 1.702 dužnika radi prinudne naplate računa za struju sa kojom se krenulo početkom nedelje.

Radi se o potrošačima iz šest opština Jablaničkog okruga i iz opština Surdulica i Bosilegrad iz Pčinjskog okruga gde ima oko 105 hiljada kupaca.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << spisku dužnika, kod kojih će se ići u prinudnu naplatu, su potrošači koji nisu imali ni jednu uplatu za račune od jula 2013. zaključno sa aprilom 2014. godine, bez obzira na visinu duga. Njihov ukupan dug u tom desetomesečnom periodu iznosi više od 28 miliona i 100 hiljada dinara.

(Kraj)bdi

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.