Dugogodišnja podrška

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugogodišnja podrška

I ovog meseca za samohranu majku Slađanu Stanković (39) iz Leskovca, prognanicu s Kosmeta i njenog sina Kristijana (12) stigao je prilog od 150 dolara plemenite porodice Đukić iz Melburna.

Dar je, kao i proteklih pet godina, odmah prosleđen na njihov kućni prag otkako su Đukići odlučili da brinu o Slađani i njenom sinu Kristijanu (12).

- Ne znam da li iko igde na ovom svetu ovako brine o nekome >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a da ga i ne poznaje. Prosto je neverovatno, ali je za svaku pohvalu i divljenje. Naravno, i ovaj mesečni prilog iskoristiću da izmirim račune za komunalije, ali i da obezbedim sinu i sebi najosnovnije, što sama ne bih mogla jer nemam nikakvo zaposlenje.

Godinama pokušavam da nađem bilo šta, ali za sada mi niko nije pružio priliku da se borim sama za nas dvoje, što me psihički izjeda - kazala je Slađana Stanković i dodala:

- Divni Đukići su nam zaista poput porodice koju nikada nismo ni imali. Kristijan i ja smo jedno drugom sve na svetu, budući da je moja porodica postradala i da sam ostala bez ikog svog, a da nas je Kristijanov otac napustio i pre njegovog rođenja.

Zato ću našim dobročiniteljima poručiti ono što i uvek, a to je da ih dobro zdravlje služi i da ih sreća na svakom koraku prati. Dobro im se još boljim vratilo jer samo zahvaljujući njima moje dete bezbrižno odrasta. U suštini, teško je na pravi način i zahvaliti se Đukićima jer njihova podrška je za nas vrednija od zlata.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.