Izvor: JUGpress.com, 08.Feb.2024, 11:42

Dubočica zaustavljena u četvrtfinalu

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ porazom u Leskovcu od „Dinama“ iz Pančeva završili su ovogodišnje učešće u Kupu Branislav Pokrajac (Kup Srbije). rezultat ovog četvrtfinalnog meča bio je 22:23 (9:12). Domaći su dobro počeli, poveli sa 4:0 zahvaljujući sjajnim odbranama golmana Kocića. Gosti su uspevali da polako smanjuju rezultat, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da ga preokrenu u svoju korist, a na poluvreme su otišli sa tri golova viška na svom kontu (9:12). U nastavku igre „Dubočica“ je stalno disala za vratom gostima, primakli se na gol zaostatka, ali je usledilo isključenje kapitena i najboljeg igrača Andrije Atanaskovića u 46. minutu, što je bio jezičak na vagi da prevlada u korist Pančevaca. U poslednjim sekundama igre imali su domaći i napad za izjednačenje, ali su kosti znalački uspeli da puste da vreme istekne pre nego se uputi udarac na njihov gol.

Za ekipu „Dubočice 54“ su igrali: L. Pavlović 4, Radulović 6, Petrović, Trajković, Manojlović, Trako, I. Mitrović 1, Spasić 2, A. Mitrović, Atanasković 5, Ristović 2, M. Pavlović 1, Milošević 1, Anđelković, Kocić (igrač utakmice), Arđelan. (kraj)IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.