Izvor: JUGpress.com, 24.Feb.2024, 22:57

“Dubočica” ubedljivo protiv Vranjanaca: Da se zna ko je stariji

LESKOVAC-VRANJE

Rukometaši „Dubočice 54“ na svom parketu u SRC „Dubočica“ pobedili su ekipu „Vranja 1957“ iz istoimenog grada. Radilo se o utakmici 17. kola rukometne Superlige, a pobedom od 35:23 (22:11) Leskovčani su apsolutno opravdali ulogu favorita u ovom duelu, jer su odmah krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rešeni da gostima daju do znanja da bodove spasa moraju da traže negde drugde. Nakon osam minuta gosti postižu prvi gol i smanjuju na 7:1. U 22. minutu domaćin prvi put stiže do dvocifrene prednosti (18:8) i tu je već bilo svima jasno da je jedino pitanje sa koliko golova razlike će se ova utakmica završiti. Na kraju je bilo 32:23, a poslednjih desetak minuta trener „Dubočice“ Petronijević iskoristio je da šansu da mlađim ogračima.

Za „Dubočicu 54“ su igrali: L. Pavlović 5, Mulićević 7, Radulović 2, Petrović, Trajković 2, Trako, I. Mitrović, Spasić 2, A. Mitrović 1, Atanasković 3, Ristović 5, M. Pavlović 2, Milošević 3, Anđelković 3, Kocić (odbrane 9/22), Arđelan (odbrane 5/15).

U 18. kolu „Dubočica 54“ odlazi u Beograd, gde će odmeriti snage sa timom „Obilića“.

DUBOČICA I DALJE PETA

Nakon 17. kola RK „Dubočica 54“ u dalje čvrsto drži peto mesto sa 20 osvojenih bodova, četiri manje od „Partizana“ i tri više od „Crvene zvezde“. Rukometaš Marko Radulović.kaže da je ekipa pokazala da može uspešno da se nosi i sa bolje plasiranim timovima.

„Igramo dobro, rezultat je neizvestan, a onda u nekih 4-5 minuta „padnemo“, a to kvalitetni timovi koriste, steknu prednost koju mi više ne možemo da stignemo.“

Trener Zlatko Petronijević, koji je ovu ekipu preuzeo početkom godine, kaže da je razlika između „Dubočice“ i četiri prvoplasirana tima u tome što oni imaju na svakom mestu u timu po dva igrača.

„To je jako bitno, jer je rukomet brz, dinamičan sport. Puno je elemenata koje treba zadovoljiti tokom utakmice, a to ne može samo jedna postava. Momci koji trenutno treniraju su fenomenalni igrači, ali je problem nastaje onog trenutka kada mi nemamo dobru izmenu.“ (krajI IS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.